DIONE Radionica: SMART agricultural monitoring within the CAP umbrella and beyond

DIONE projektni tim (finansiran od strane Evropske komisije pod H2020 programom za istraživanje i inovacije, grant ugovor br. 870378), poziva vas na radionicu “Pametni monitoring poljoprivrede u okviru Zajedničke poljoprivredne politike Evropske unije” (SMART agricultural monitoring within the CAP umbrella and beyond).

Šta je cilj radionice?

Radionica ima za cilj da prikaže i promoviše DIONE set alata – spremnog za tržište i jedinstvenu fuziju inovativnih tehnologija u cilju poboljšanja monitoringa poljoprivrede.

Štaviše, radionica ima za cilj da podstakne saradnju i razmenu ideja i iskustava između budućih korisnika alata, tehničkih lica, agro eksperata i naučnika, kao i da otvori diskusiju u vezi sa operativnim, poslovnim i tehničkim aspektima monitoringa poljprivrede.

Za koga je predviđena DIONE radionica?

DIONE tim poziva agencije za agrarna plaćanja, sertifikacione kuće, poljoprivredne konsultante, zvaničnike iz ministarstava, igrače iz industrije osmatranja Zemlje putem satelita (da istraže DIONE poslovnu ponudu) i sve one aktere od kojih se zahteva da se pridržavaju modernizovane Zajedničke poljoprivredne politike (eng. CAP) i drugih propisa u vezi sa poljoprivredom.

Događaj predviđa okupljanje svih gore navedenih aktera iz Evropske Unije i zemalja kandidata, koji su analizirali trenutno stanje praćenja poljoprivrede u svojim zemljama, sagledavajući sektor modernizovane CAP regulative u eri inovativnih tehnologija i rešenja.

Kako prisustvovati DIONE radionici?

Radionica će biti održana onlajn 25. novembra 2021. u 10:00 časova po srednjoevropskom vremenu (CET). Učešće je besplatno.

Saznajte više o radionici i registrujte se ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vojvodina ICT Cluster

Vojvodina ICT Cluster